Traedrejerbutikken.dk og Hampshire Sheen

Hej og velkommen!

Du har fundet denne side, da du er blevet inviteret af Traedrejerbutikken til en helt gratis fjerntliggende Hampshire Sheen-demonstration præsenteret af Martin Saban-Smith, udvikleren og producenten af ​​produkterne.

For at se Hampshire Sheen-serien på Traedrejerbutikken, klik her:

www.traedrejerbutikken.dk

Denne side er oversat ved hjælp af Google Translate. Undskyld hvis oversættelsen ikke er helt korrekt!


Lær direkte af den fyr, der udviklede det!

Under demonstrationen viser Martin tydeligt de anbefalede anvendelsesteknikker for nogle af kerneprodukterne i Hampshire Sheen-sortimentet og inspirerer dig til at blive fanatisk om efterbehandling!

Når præsentationen er færdig, vil du have lært Martins filosofi om efterbehandling, hans bedste tip til brug af slibemidler, succesfuldt at anvende Intrinsic Colour Collection, Pre-Thinned Sanding Sealer, Gloss Finishing Wax og bruge de prydende voks korrekt. Det vil helt sikkert være et travlt par timer.

Demonstrationen vil blive optaget og gjort tilgængelig i 7 dage, efter at den er afsluttet.

Demonstrationen vil blive optaget og gjort tilgængelig i 7 dage, efter at den er afsluttet.

Hampshire Sheen-demonstrationerne præsenteres ved hjælp af populær og brugervenlig Zoom-software og -tjenester. Det er helt gratis for dig og dine medlemmer at se også.

Fjern demonstration teknisk ting!

Hvis du har brugt og er bekendt med Zoom-miljøet, og hvordan det fungerer, behøver du ikke læse videre. Tak.

Hvad du har brug for

 • Zoom-software: For den bedste oplevelse opfordrer vi dig til at downloade den gratis zoom-software. Klik HER for at besøge Zoom-webstedet. Når du er der, skal du klikke på knappen ‘Tilmeld dig, det er gratis’ og følge instruktionerne.
 • Mobilenheder:
 • Android: Download gratis fra Google Play
 • Apple: Download gratis fra App Store
 • Internetforbindelse: En pålidelig internet- eller mobilforbindelse;
 • Forbindelsesenhed: Enhver opdateret computer eller mobil enhed kan bruges til at se demonstrationer;
 • Webcam: Hvis du vil, kan du bruge dit webcam, så hvis du stiller et spørgsmål, kan vi se med hvem vi taler med!
 • Lydenhed: Højttalere, der er tilsluttet tilslutningsenheden (medmindre de er indbyggede), så dine medlemmer kan lytte;
 • Mikrofon: Hvis du vil stille et spørgsmål, er der brug for en mikrofon. Eller du kan bare stille et spørgsmål i chatpanelet i Zoom-vinduet.

Før præsentationen

 • Sørg for, at du er fortrolig med, hvordan Zoom fungerer. Se nedenunder.
 • 24 timer før præsentationen modtager du et specielt link via e-mail for at deltage i demonstrationsmødet af Hampshire Sheen-salgsbutikken, der er vært for demonstrationen for dig. Hold dette link privat og del det ikke på sociale medier eller med andre mennesker.
 • De virtuelle døre åbnes 15 minutter før starttiden. Klik på det angivne link for at komme ind i venteværelset. Du vil blive sluppet ind kort efter din ankomst. Venligst ankom til tiden.
 • Pladsen er begrænset til op til 500 personer.

Under præsentationen

Fjerndemonstrationer er en fantastisk måde at kommunikere med turnere fra hele verden fra dit eget hjem. Da der kan være mange mennesker, der ser, er der nogle etikettepunkter at følge:

 • Sørg for, at din mikrofon er slået fra, medmindre du bliver bedt om at slå lyden til af demonstranten eller moderatoren for at stille et spørgsmål.
 • Webkameraer er gode, men slå dem fra, hvis du spiser!
 • Fortsæt med at skrive ‘chat’ om emnet. Demonstranter og moderatorer kan gå glip af spørgsmål, hvis der er for meget chat, der ruller op ad panelet. Det kan også være distraherende for folk, der ser på mobile enheder, hvor chatpanelet ikke altid er på skærmen.
 • Hvis din forbindelse falder ud, skal du klikke på linket igen for at komme ind i venteværelset. Demonstratoren eller moderatoren giver dig mulighed for at komme tilbage hurtigst muligt.

Tilslutning til og brug af zoom

Når du har installeret Zoom og trådt ind i mødelokalet ved hjælp af det medfølgende link, vil din skærm sandsynligvis se sådan ud. Brug et øjeblik på at gøre dig bekendt med de tilgængelige funktioner til dig. Bemærk, at denne skærm kan se anderledes ud på forskellige platforme, eller hvis du starter mødet fra et browservindue (i stedet for at installere softwaren), og ikke alle funktioner er muligvis tilgængelige. Klik HER for Zoom’s supportsider

The Zoom Window on a PC

1 – Audio og video: Brug disse kontroller til at tænde og slukke for dit webcam og din mikrofon. Det fungerer sandsynligvis 100%, så snart du tilmelder dig mødet. Lad lyden være på ‘Mute’, medmindre du vil sige noget, når du har løftet din hånd (se nedenfor)
2 – Deltagere, chat og reaktioner: Klik på knappen Deltagere for at slå panelet (4) til og fra. Klik på Chat-knappen for at se eller skjule chatpanelet.
3 – Højttaler- / gallerivisning: Øverst på skærmen i bjælken vil du se en visning af deltagerne og deres webcam-visning, hvis de har tændt. Øverst til højre for det skal du klikke på knappen Gallerivisning for at se alles webcams på en skærm. Sjovt! Lige til højre for det er der en firkantet knap til fuld skærm, hvis du vil se demonstrationen i fuldskærmstilstand.
4 – Deltagerpanel: Slå dette panel til og fra ved nr. 2. Det viser en liste over alle på mødet. Nederst på dette panel er der nogle kontrolelementer:
Løft hånd: Klik på denne knap for at underrette mig og moderatoren om, at du har et spørgsmål. Dit navn går til toppen af ​​panelet med et håndikon ved siden af ​​dit navn. Når dit spørgsmål er besvaret, skal du klikke på det igen for at sænke din hånd.
Ja / Nej: At besvare et spørgsmål – ikke rigtig nødvendigt.
Mere: Under knappen Mere er der et par selvforklarende funktioner. Hav et stykke!
5 – Chatpanel: Slå dette panel til og fra ved nr. 2. Brug dette panel til at chatte med andre deltagere i mødet eller stille et spørgsmål. Da chat kan bevæge sig ret hurtigt, er det bedre at stille et spørgsmål ved at løfte hånden, så det er klart for demonstranten og moderatoren.

Bemærk, at vi ikke kan tilbyde support til installation af Zoom, så brug deres omfattende supportsider.