Sand Tredreieutstyr og Hampshire Sheen

Hei og velkommen!

Du har funnet denne siden mens du er invitert av Sand Tredreieutstyr til en helt gratis ekstern Hampshire Sheen-demonstrasjon presentert av Martin Saban-Smith, utvikleren og produsenten av produktene.

For å se Hampshire Sheen-serien på Sand Tredreieutstyr, klikk her:

www.tredreieutstyr.no


Lær direkte av fyren som utviklet det!

Under demonstrasjonen vil Martin tydelig vise deg de anbefalte påføringsteknikkene til noen av kjerneproduktene i Hampshire Sheen-serien, og inspirere deg til å bli fanatisk om etterbehandling!

Når presentasjonen er ferdig, vil du ha lært Martins filosofi om etterbehandling, hans beste tips om bruk av slipemidler, vellykket bruk av Intrinsic Color Collection, Pre-Thinned Sanding Sealer, Gloss Finishing Wax og bruk av pyntevoksene riktig. Det blir sikkert et travelt par timer.

Demonstrasjonen vil bli spilt inn og gjort tilgjengelig for å se tilbake i syv dager etter at presentasjonen er avsluttet.

Ved hjelp av HD-kameraer, en krystallklar mikrofon og Martins vanlige energiske lidenskap for tresvinging, vil du glede deg over en engasjerende, visuelt rik og informativ profesjonell demonstrasjon.

Hampshire Sheen-demonstrasjonene presenteres ved hjelp av populær og brukervennlig Zoom-programvare og -tjenester. Det er helt gratis for deg og dine medlemmer å se også.

Remote Demo Technical Stuff!

Hvis du har brukt, og er kjent med Zoom-miljøet og hvordan det fungerer, trenger du ikke lese lenger. Takk.

Hva trenger du

 • Zoom-programvare: For den beste opplevelsen, oppfordrer vi deg til å laste ned den gratis Zoom-programvaren. Klikk HER for å besøke Zoom-nettstedet. Når du er der, klikker du på ‘Registrering, det er gratis’ -knappen og følger instruksjonene.
 • Mobilenheter:
 • Android: Last ned gratis fra Google Play
 • Apple: Last ned gratis fra App Store
 • Internett-tilkobling: En pålitelig internett- eller mobilforbindelse;
 • Tilkoblingsenhet: Enhver oppdatert datamaskin eller mobil enhet kan brukes til å se demonstrasjoner;
 • Webkamera: Hvis du vil, kan du bruke webkameraet ditt, så hvis du stiller et spørsmål, kan vi se hvem vi snakker med!
 • Lydenhet: Høyttalere koblet til tilkoblingsenheten (med mindre de er innebygd) slik at medlemmene dine kan lytte;
 • Mikrofon: Hvis du vil stille et spørsmål, er det behov for en mikrofon. Eller du kan bare stille et spørsmål i chat-panelet i Zoom-vinduet.

Før presentasjonen

 • Sørg for at du er kjent med hvordan Zoom fungerer. Se nedenfor.
 • 24 timer før presentasjonen vil du få en spesiell lenke via e-post for å delta i demonstrasjonsmøtet fra Hampshire Sheen-salgsbutikken som er vert for demonstrasjonen for deg. Hold denne lenken privat og ikke del den på sosiale medier eller med andre mennesker.
 • De virtuelle dørene åpnes 15 minutter før starttiden. Klikk på lenken for å komme inn i venterommet. Du slipper inn kort tid etter at du ankommer. Vennligst ankom i tide.
 • Plassen er begrenset til opptil 500 personer.

Under presentasjonen

Fjerndemonstrasjoner er en ypperlig måte å snakke med turnere fra hele verden fra hjemmet ditt. Siden det kan være mange som ser på, er det noen etikettepunkter å følge:

 • Hold mikrofonen din dempet, med mindre du er invitert til å dempe den av demonstranten eller moderatoren for å stille et spørsmål.
 • Webkameraer er flotte, men vær så snill å slå den av hvis du spiser!
 • Fortsett å skrive “chat” på emnet. Demonstranter og moderatorer kan gå glipp av spørsmål hvis det er for mye prat som ruller oppover panelet. Det kan også være distraherende for folk som ser på mobile enheter der chatpanelet ikke alltid er på skjermen.
 • Hvis forbindelsen din opphører, klikker du på lenken igjen for å komme inn i venterommet. Demonstratoren eller moderatoren vil gi deg inn igjen så snart som mulig.

Koble til og bruke zoom

Etter at du har installert Zoom og gått inn i møterommet ved hjelp av lenken som er gitt, vil skjermen din sannsynligvis se slik ut. Ta deg tid til å bli kjent med funksjonene som er tilgjengelige for deg. Vær oppmerksom på at dette skjermbildet kan se annerledes ut på forskjellige plattformer, eller hvis du starter møtet fra et nettleservindu (i stedet for å installere programvaren), og det er ikke sikkert at alle funksjonene er tilgjengelige. Klikk HER for zooms supportsider

The Zoom Window on a PC

1 – Lyd og video: Bruk disse kontrollene til å slå webkameraet og mikrofonen av og på. Det vil sannsynligvis fungere 100% så snart du blir med på møtet. La lyden stå på ‘Mute’ med mindre du ønsker å si noe etter at du har løftet hånden (se nedenfor)
2 – Deltakere, chat og reaksjoner: Klikk på deltakerknappen for å slå panelet (4) på ​​og av. Klikk på Chat-knappen for å se eller skjule chatpanelet.
3 – Høyttaler- / gallerivisning: Øverst på skjermen, i baren, vil du se en oversikt over deltakerne og deres webkameravisning hvis de har den slått på. Øverst til høyre for det, klikk på Gallerivisning-knappen for å se alle webkameraer på en skjerm. Mye moro! Bare til høyre for det er en firkantet fullskjerm-knapp hvis du vil se demonstrasjonen i fullskjermmodus.
4 – Deltakerpanel: Slå dette panelet på og av på nr. 2. Det viser en liste over alle på møtet. Nederst på dette panelet er det noen kontroller:
Hev hånd: Klikk på denne knappen for å varsle meg og moderatoren at du har et spørsmål. Navnet ditt vil gå til toppen av panelet med et håndikon ved siden av navnet ditt. Når spørsmålet ditt blir besvart, klikker du på det igjen for å senke hånden.
Ja / Nei: Å svare på et spørsmål – ikke nødvendig.
Mer: Under Mer-knappen er det noen få, selvforklarende funksjoner. Ha en lek!
5 – Chatpanel: Slå dette panelet på og av på # 2. Bruk dette panelet til å chatte med andre deltakere i møtet eller stille et spørsmål. Siden chatten kan bevege seg ganske raskt, er det bedre å stille et spørsmål ved å løfte hånden, slik at det er klart for demonstranten og moderatoren.

Vær oppmerksom på at vi ikke kan tilby støtte for installasjon av Zoom, så bruk deres omfattende supportsider.